Notranja drsna vrata se uporabljajo v mansardah. Za kotne omare vam priporočamo drsna vrata za omareDrsna vrata Venge lahko služijo tudi kot predelna stena. V podjetju Venge vam izdelamo drsna vrata po meri. Po naročilu je izdelana tudi kaseta za drsna vrata. Tudi motor za drsna vrata in pogoni za drsna vrata so prilagojeni vašim potrebam. Drsna vrata,okovje za drsna vrata in kasete za drsna vrata  vam izdelamo iz kakovostnih materialov za notranja drsna vrata in okovje za drsna vrata.


Okovje za drsna vrata – kakšna kaseta za drsna vrata je najprimernejša


Profili za drsna vrata so odvisni od situacije v prostoru. Na to, kakšno okovje za drsna vrata izbrati, vpliva tip tal in konstrukcija vašega prostora. Kaseta za drsna vrata je tako pomemben sestavni element za drsna vrata. Okovje za notranja drsna vrata vam bodo glede na vaše potrebe pomagali izbrati naši strokovnjaki. Če so za vas najprimernejša viseča drsna vrata, ki se pomikajo po stropnem vodilu, bomo vgradili temu primerno okovje za drsna vrata s primernimi pogoni za drsna vrata.  


Drsna vrata po meri - notranja drsna vrata in okovje za drsna vrata po vašem okusu


V podjetju Venge vam notranja drsna vratadrsna vrata za omare in okovje za drsna vrata izdelamo po vašem naročilu. Okovje za drsna vrata bomo prilagodili vaši omari, mansardi ali prostoru, ki ga želite opremiti.  Notranja drsna vrata po meri in okovje za drsna vrata po meri bomo izdelali glede na karakteristike vaših prostorov. Drsna vrata za omare in ostala notranja drsna vrata vam po naročilu opremimo z različno oblikovanimi ročaji in polnili za notranja drsna vrata in drsna vrata za omare. Vaša nova drsna vrata po meri se bodo tako odlikovala s posebno unikatnostjo. Tako izbrana drsna vrata po meri pa bo poganjal tudi primeren motor za drsna vrata.


Profili za notranja drsna vrata


Poznamo klasični profil za notranja drsna vrata s talnim vodilom, čemur so prilagojeni pogoni za drsna vrata, motor za drsna vrata tudi kaseta za drsna vrata. Drugi profil za notranja drsna vrata imenujemo air system. Kaseta za drsna vrata ali okovje za drsna vrata z air systemom ima vgrajeno zgornje vodilo. Taka drsna vrata so viseča. Glede na vaše želje, potrebe in karakteristike prostora, vam izdelamo drsna vrata po meri s primernimi pogoni za drsna vrata. Oba profila sta prikladna tudi za drsna vrata za omare.


Kakšne materiale za notranja drsna vrata , tudi za drsna vrata za omare, uporabljamo


Za notranja drsna vrata in drsna vrata za omare uporabljamo različne materiale. Stekla in ogledala so pomemben material za drsna vrata. Nudimo vam več vrst in oblik stekel in ogledal za vaša drsna vrata po meri. Nudimo vam tudi široko paleto lesnih polnil in fototapet za drsna vrata za omare


Notranja drsna vrata po meri - več:

spalnice / otroške sobe / predsobe / delovni prostor / dnevni prostor / kopalnice /mansarde / garderobne sobe / vgradne omare /

Kontakt

Venge d.o.o. Opekarska cesta 13,
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek-četrtek 8:00 - 18:00
Petek 8:00 - 15:00

Tel.: +386 1 428 97 25
Fax: +386 1 428 97 26
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

LOKACIJA

venge zemljevid